Zusjes Vaessen vijf keer kringkampioen!

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9329
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Zusjes Vaessen vijf keer kringkampioen!

Bericht door Redactie » zo jan 09, 2011 20:47

Zusjes Vaessen vijf keer kringkampioen!

De zusjes Vaessen hebben een unieke prestatie geleverd door maar liefst 5 keer kringkampioen te worden in de dressuur.
Dit deden ze met diverse pony,s. Carlijn reed met Ciesto TG mee in de klasse M2/DE en wist te winnen met 192 en werd kringkampioen in deze klasse.
Zus Lonneke reed met Canto TG in de klasse Z2 en werd ook 1e met 236 en door dit resultaat werd ze kringkampioen in deze klasse. Met de ponyhengst Winston reed Lonneke mee in de klasse B en werd 2e met 192 en ook kringkampioen in de klasse B. Lonneke startte ook nog de hengst Orchard Fendt in de L2/DE en werden 3e met 200 en ook kringkampioen. Tenslotte reed Carlijn nog met Bodo's Stoertje in de L1/DE en wisten ook deze klasse op hun naam te zetten. Een 1e plek met 192 en ook kringkampioen. Een super prestatie voor de beide zusjes. Met deze pony's mogen ze starten op de Gelderse Kampioenschappen.

De Heuvelruiters had nog een kringkampioen en wel bij het springen. Cristel Kalf deed mee met 2 paarden in de klasse Z/ZZ. Deze laatste selectiewedstrijd werd in Wezep gehouden. Met haar paard Zjivago werd Cristel 5e en tevens kringkampioen. Met haar andere paard WIllemijn werd ze reserve kampioen in dezelfde klasse. Cristel mag met beide paarden starten op de Gelderse Kampioenschappen in Gorssel. Ook Henrike Fijn mag starten daar in de klasse B met het paard Wendy. Met Ronacino werd ze in Wezep 8e in de klasse Z/ZZ.

Tenslotte was er nog een dressuurwestrijd in Hierden voor paarden. Patricia Wolters kwam met haar paard Salome uit in de klasse Z2 en werden 3e met 217. Iris van Bruggen deed mee in de klasse B met VB's Bolero en wonnen met ook 217.

Kijk ook eens op http://www.deheuvelruiters.com/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie