Team Van Werven en Sellis vijfde in Markelo

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Team Van Werven en Sellis vijfde in Markelo

Bericht door Redactie »

Team Van Werven en Sellis vijfde in Markelo

Op het circuit “De Herikerberg” in Markelo hebben Gert van Werven en Rick Sellis een vijfde plaats overall gepakt bij de voorlaatste ONK wedstrijd zijspancross van het seizoen.


Slechts negentien combinaties waren afgereisd naar het prachtige circuit in Markelo, waar de motorclub Ons Genoegen voor een mooi evenement heeft gezorgd. Het wordt tijd dat de MON en KNMV de handen in een slaan om er voor te zorgen dat er op dezelfde dag niet twee zijspancross wedstrijden worden gepland. De toeschouwers worden hierdoor ernstig benadeeld om voor een duur kaartje slechts negentien combinaties voorgeschoteld te krijgen.

Afbeelding
foto www.crossandracepictures.nl

Voor Van Werven en Sellis maakte dit natuurlijk niets uit, zij moesten er voor zorgen dat de hoge klassering in het Open Nederlands Kampioenschap werd gehandhaafd of zelfs verbeterd. De training verliep goed met een zesde tijd.

Van Werven en Sellis mochten dus als zesde een plekje achter het starthek zoeken. Een goede start leverde na één ronde een zesde plaats op. Deze plaats werd de gehele wedstrijd geconsolideerd en een aantal ronden voor het eind werd zelfs een plaatsje gewonnen en kon een vijfde plaats op het conto worden bijgeschreven. De overwinning ging naar Etienne Bax voor Daniel Willemsen en Marcel Willemsen.

Als afsluiter van de wedstrijddag op “De Herikerberg” werd de tweede manche gereden. Ook nu kwamen Van Werven en Sellis goed weg en opnieuw werd de zesde plaats in handen genomen. De tweede manche leek een kopie te zijn van de eerste manche. Helaas werd nu in de slotfase geen positie gewonnen en moesten de heren tevreden zijn met een zesde plaats. De overwinning ging ook nu weer naar Bax, maar ditmaal voor Marcel Willemsen en Marcel Grondman.

Toen de punten bij elkaar waren opgeteld bleken Van Werven en Sellis een vijfde plaats overall te hebben gepakt. In de tussenstand van het ONK staat het team nog steeds op een keurige vijfde plek op 37 punten achterstand van Van Duijnhoven.

Volgende week reist het team af naar de Grand Prix van België in Genk. De laatste ONK laat nog een tijd op zich wachten. Deze wordt verreden op 14 oktober in Halle.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie