Vierde plaats voor Remco Doornwaard in ONK enduro.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Vierde plaats voor Remco Doornwaard in ONK enduro.

Bericht door Redactie »

Vierde plaats voor Remco Doornwaard in ONK enduro van Havelte.

De eerste enduro van het naseizoen zou gezien de weersvoorspelling een ouderwets natte enduro gaan worden. ’s Nachts begon het behoorlijk te regenen en toen Remco rond negen uur van start ging regende het nog steeds plankgas. Maar dit had Remco al wel eens eerder meegemaakt en besloot er het beste van te gaan maken. Ook de Kamphuis Beta voelde zich fit en was er klaar voor.De eerste proef was goed te doen en Remco zette een vierde tijd. De route naar de tweede proef was wel erg nat en de proef ook. Hier wist Remco zelfs een derde tijd te rijden.
Na enig protest van meerdere rijders is besloten deze proef eruit te halen en moesten nog drie rondes met elk één proef worden afgelegd.

Afbeelding

Tijdens de proef in de tweede ronde maakte Remco een foutje waarbij hij eventjes rechtdoor schoot en reed een vierde tijd. De volgende ronde viel hij weer een keertje maar de laatste ronde ging het goed. Ook de Kamphuis Beta bleek goed modderproof te wezen en gaf geen krimp.
Omdat de ene proef eruitgehaald en er dus maar één proef per ronde overbleef had Remco best veel tijd over op de tankstop, wat volgens Remco de enduro wel een beetje saai maakte. Maar tegelijkertijd was het manoevreren in de modder ook wel een uitdaging die je niet alle keren meemaakt.
Remco haalde een vierde plaats in het dagklassement en steeg in het totaalklassement ook van plaats zes naar vier.

Aankomend weekend staat de laatste ONK MX3 wedstrijd in Halle op ’t programma. Voor dit kampioenschap is Remco drie wedstrijden puntloos gebleven door blessures, maar hij hoopt wel een mooie wedstrijd te rijden zondag.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie