Robert Fobbe is er klaar voor.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Robert Fobbe is er klaar voor.

Bericht door Redactie »

Robert Fobbe is er klaar voor.

De 12-jarige Robert Fobbe mag komende zaterdag zijn kunsten laten zien en dat op zijn eigen thuis circuit “de Bargen”. Fobbe zal van start gaan in de 85cc kleine wielen klasse en proberen de eerste punten om het Nederlandse kampioenschap binnen te halen.


Bekijk hier het videointerview met Robert door Evert van 't IJssel
Afbeelding

Voor Robert was het in 2012 alleen maar bij enkele clubwedstrijden gebleven en pakte zo af en toe een NK wedstrijd mee, maar de kogel ging door de kerk en liet hij zijn vader Henry weten (eigenaar van Fobbe Campers) in 2013 volledig te willen gaan voor het kampioenschap. Het jonge motorcross talent voelt zich prima thuis op zijn Yamaha en ziet zeker kansen om voor eigen thuispubliek de eerste NK punten te pakken. ‘het is een prachtige baan laat Robert weten, en heb de afgelopen week al stilletjes gedroomd over circuit “de Bargen”.

Het is te begrijpen natuurlijk want menig rijder uit de gemeente Oldebroek heeft zijn sporen al achter gelaten op dit spectaculaire circuit. De doelstelling bij Robert is om in 2013 bij de beste vijftien te eindigen en dan is hij meer dan tevreden. Een ding is ook duidelijk dat hij ook veel plezier in deze sport wil beleven. Robert nodigt dan ook iedereen uit om naar ‘de Bargen”toe te komen waar de hele Nederlandse top in verschillende categorieën weer te bewonderen zullen zijn.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie