Team Schreurs maakt goede start in Varsseveld.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Team Schreurs maakt goede start in Varsseveld.

Bericht door Redactie »

Team Schreurs maakt goede start in Varsseveld

Op het circuit “De Vennebulten” in Varsseveld hebben Rick en Levi Schreurs een goede prestatie neergezet in een groot en sterk deelnemersveld tijdens de eerste streekwedstrijd.


De eerste krachtmeting voor Rick en Levi vond plaats in Varsseveld, waar half juni de Nederlandse Grand Prix zijspancross plaats zal vinden.

Na de trainingen moest worden geloot voor de startopstelling van de 1e manche. De loting verliep niet erg gunstig, maar Rick en Levi konden toch een startpositie opzoeken op de eerste rij. Helemaal aan de rechterkant van het starthek werd een plekje gevonden. De start verliep goed, maar de jonge coureurs kwamen in het midden van het veld in het gedrang terecht. Toch werd de eerste ronde netjes afgesloten rond de tiende positie. Rick en Levi reden vervolgens een keurige wedstrijd welke werd afgesloten op een elfde positie.

Afbeelding
Foto: http://www.crossandracepictures.nl

Voor de startopstelling van de tweede manche werd er opnieuw geloot, maar opnieuw was de loting niet erg gunstig. Helaas moest er nu vanaf de tweede rij worden gestart. Ook nu werd een plekje gezocht aan de rechterzijde van het starthek, maar dan op de tweede rij.

Ook nu kwamen Rick en Levi prima van hun plek, maar door de slechte positie achter het hek moest er vanuit het achterveld naar voren worden gereden. Dit verliep goed, totdat halverwege de wedstrijd het zijspan “doodsloeg” en tot stilstand kwam. Gelukkig kon de wedstrijd worden hervat en werden nog drie combinaties ingehaald, wat uiteindelijk resulteerde in een vijftiende positie.

Met een twaalfde positie overall waren Rick en Levi tevreden en reikhalzend wordt uitgekeken naar de volgende wedstrijd op 18 mei in Lichtenvoorde.

De streekwedstrijden bestaan overigens uit vijf wedstrijden eindigend op 14 september in Hummelo.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie