Team Schreurs vijfde in Halle

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Team Schreurs vijfde in Halle

Bericht door Redactie »

Team Schreurs vijfde in Halle

Na een afwezigheid van zeven weken heeft team Schreurs weer haar rentree gemaakt met een vijfde plaats op het circuit de Kappenbulten in Halle.


De sleutelbeen breuk die Rick Schreurs had opgelopen bij een wedstrijdje fietscross tijdens de zijspancross Grand Prix in Varsseveld was gelukkig weer geheeld, zodat hij samen met zijn broertje Levi weer een wedstrijd kon rijden.

Afbeelding

Team Schreurs nam afgelopen zaterdag deel aan de 3e clubcross in Halle, welke was georganiseerd door de motocross vereniging Halmac.

Veertien teams hadden zich aangemeld voor de twee manches die gereden zouden worden. Rick en Levi hadden de eerste manche een redelijke start en lagen na één ronde op een tiende positie. De “heren” moesten nog een beetje in het ritme komen en de stramme spieren worden losgereden. Het tempo werd naar mate de wedstrijd vorderde opgevoerd en uiteindelijk, nadat het team een aantal posities was opgeklommen, werd na ongeveer achttien minuten de zwart wit geblokte gezwaaid en werden Rick en Levi als achtste geklasseerd.

De eerste manche werd gewonnen door Koen Hermans voor Durk-Jan Tjoelker en Marco Luimes.

Ook na de start van de tweede manche kwamen Rick en Levi na de eerste ronde als tiende door. In de derde ronde viel een combinatie voor het duo uit en werd Dijkstra gepasseerd en kwamen Rick en Levi opnieuw uit op een achtste positie. Deze plek werd tot het einde vastgehouden.

Ook de tweede manche werd gewonnen door Hermans, maar nu voor Luimes en Garritsen.

Nadat de dagpunten bij elkaar waren opgeteld en de niet clubleden uit de resultaten waren geschrapt, bleek team Schreurs een prima vijfde positie te hebben behaald. Na een afwezigheid van zeven weken en een kleine conditionele achterstand kan met tevredenheid worden teruggekeken op deze wedstrijd.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie