Schreursbrothers genieten van jaarlijkse opstapdag.

jan bredewout
Berichten: 846
Lid geworden op: do jan 19, 2006 7:55
Locatie: wezep
Contacteer:

Schreursbrothers genieten van jaarlijkse opstapdag.

Bericht door jan bredewout » ma nov 16, 2009 13:39

Afbeelding
Oldebroek: In alle vroegte vertrokken de jonge zijspantalenten Rick en Levi Schreurs op zaterdag 14 november naar Veldhoek. Daar werd de jaarlijkse opstapdag gehouden voor de zijspannen onder auspiciën van Daniel Willemsen.

Het weer werkte geweldig mee en genoten Rick en Levi met meerdere jonge zijspanrijders van het mooie. Rick en de andere rijders hadden het er maar druk mee, twee rondjes rijden en dan weer een ander de helm op en maar weer gaan. In tussentijds dat Rick met andere kinderen reed, pakte Levi zijn kans om met Koen Hermans in actie te komen, ook stond Levi bij Looyen en Veldman in de bak. De jongens vertrouwden elkaar goed, dus gelijk het gas erop.

Rick pakte zijn kans om met het grote zijspan van Mareen Bruil te gaan rijden en had hij Daniel Willemsen in de bak staan, dat was natuurlijk helemaal super. De zevenvoudige wereldkampioen gaf Rick de nodige uitleg en zette de jonge Oldebroeker flink het gas er op.

‘S middags was er ook nog tijd over voor een wedstrijd tussen de sidecarkits die in het voordeel werd beslist van Mike en Justin Keuben waarna Rick en Levi volgde en kwam de combinatie Rick en Thijs Hofman als derde uit de bus.

Daarna werd de huldiging verricht van de beste drie van de verreden ONK wedstrijden van 2009 waarin Koen Hermans en Roy Bijenhof de besten waren voor Rick en Levi Schreurs die in het eindklassement Joost Rouwenhorst en Wessel Susebeek wel voor wisten te blijven.

Hopelijk kunnen in 2010 Rick en Levi deze trend voorzetten om zo door te groeien naar de top van de zijspannen.

Kijk voor all info op http://schreursbrothers.crossandracepictures.nl/

Door: Evert van ’t IJssel

Plaats reactie