Clubkampioenen 2009 gehuldigd bij MSV NOV.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9580
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Clubkampioenen 2009 gehuldigd bij MSV NOV.

Bericht door Redactie »

Clubkampioenen 2009 gehuldigd bij MSV NOV.

Op vrijdagavond 11 december werd in een redelijk gevulde kantine de clubkampioenen van MSV NOV in Heerde gehuldigd, daarbij wisten ook nog verschillende rijders uit de gemeente Oldebroek in de prijzen te vallen.
Zo werd Jurgen Schoeber tweede in de 50cc klasse en wist Mitchel van den Essenburg als derde te eindigen in het eindklassement bij de 65cc kleine wielen.
Teammaatjes Ruben Kroon en Mitch van Essen eindigde beiden als derde. Kroon deed dit bij de 85cc kleinen wielen en Van Essen in de categorie van de 85cc grote wielen.
Jorrit Scheffer uit Hattemerbroek werd clubkampioen in de MX2 B klasse waarna plaatsgenoot Jacco Remmits volgde.
Gerard van Rijssen pakte het brons in de veteranen klasse en bracht een opvallend goed seizoen door. Mareg Vierhuizen was zeer tevreden met zijn behaalde tweede plaats bij de MX1 B klasse. Remco Doornwaard greep het goud in de MX1 A klasse en mocht de grootste beker in ontvangst nemen.

Afbeelding
Helaas staan Jorrit Scheffer en Gerard van Rijssen er niet bij op de foto.

Na de huldiging werd er nagepraat met de PR Man van de motorsportverenging Joop Prins (audio opname) waarmee werd terug gekeken naar het afgelopen seizoen, Ook gaf Prins al enkele wedstrijden prijs wat voor 2010 op de rol staat op de Gelderse crosspiste. Die kunt u beluisteren via http://www.eenmixvan.nl/joopprins.htm

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie