Mitch van Essen en Ruben Kroon van start in Budel.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9241
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Mitch van Essen en Ruben Kroon van start in Budel.

Bericht door Redactie » di mar 09, 2010 22:32

Mitch van Essen ging van start bij de NK MX2 jeugd

Afgelopen zaterdag werd de eerste wedstrijd bij de KNMV Jeugd van het seizoen 2010 verreden in Budel. Voor Mitch was dit extra spannend, omdat hij voor het eerst uit zou komen in de MX2 jeugd klasse.

Met 74 rijders aan de start werd er in twee groepen getraind, waarvan de eerste 20 uit elke groep naar de A-finales zouden gaan. Mitch trainde een 23e tijd, wat betekende dat hij in de B-finale moest starten.
In de eerste manche een goede start en door prima te rijden wist hij naar een 4e plaats te rijden. Helaas kwam Mitch ten val en finishte als 11e.
In de tweede manche liet hij zich insluiten bij de start, maar maakte dat gelijk weer goed in de eerste bocht door naar een 7e plaats te rijden. Helaas nam Mitch even later iets teveel risico en kwam weer ten val. Mitch finishte deze manche als 11e, wat resulteerde in een 11e plaats in de B-finale.

Ruben Kroon van start bij NK jeugd in Budel.

Vandaag werd de eerste KNMV Jeugdwedstrijd van het seizoen 2010 verreden in Budel. Ruben ging van start bij de 85cc gr.w. Doordat de baan bevroren was , verliep de training niet naar verwachting en dat resulteerde in een 20e plaats.

Bij de start van de eerste manche werd Ruben door een mederijder aangetikt en ging onderuit. Ruben moest de wedstrijd daardoor als laatste vervolgen, maar reed goed terug naar voren en finishte als 16e.
In de tweede manche had hij een goede start en ging als 7e de bocht in, reed goed zijn rondes, maar kwam helaas achterop het circuit ten val. Ruben zette de aanval goed in, reed snel naar voren en finishte als 12e. In de daguitslag werd hij totaal 13e.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie