Ruben Kroon wordt tweede bij MCVolgas in Ermelo.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9180
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Ruben Kroon wordt tweede bij MCVolgas in Ermelo.

Bericht door Redactie » ma okt 18, 2010 11:16

Ruben Kroon wordt tweede bij MCVolgas in Ermelo

Afgelopen zaterdag werd de voorlaatste wedstrijd om het clubkampioenschap bij MC Volgas in Ermelo verreden. Het had de avond daarvoor flink geregend, dus de baan was behoorlijk nat. Het bloofde mooi weer te worden, dus kon de baan mooi droog gereden worden. Helaas bleef het zonnetje uit en was het behoorlijk koud.

Afbeelding

Tijdens het verkenningsrondje te voet beek de baan behoorlijk nat, je zakte op sommige stukken van het circuit weg in de modder, dat beloofde wat! Gelukkig vond Ruben het tijdens de training met het rijden wel meevallen, het ging lekker.
In de eerste manche een superslechte start. Ruben ging al slippend over het startveld en en moest in de achterhoede de wedstrijd beginnen. Ruben liet de moed niet zakken en zette het gas er flink op. Al snel kwam hij in het spoor van de twee kopmannen. Al reed Ruben menig ronde sneller dan dan de twee kopmannen, hij kwam er maar niet voorbij en finishte als derde.
In de tweede manche een iets betere start, al was die ook niet om naar huis te schrijven. Als vijfde de bocht in. Ronde na ronde kwam hij dichterbij de kopman. In de voorlaatste ronde hing hij aan het achterwiel van de kopman, Ruben kennende wilde hij deze manche toch wel graag winnen, maar kon hem net niet inhalen zonder een groot risico te nemen. Als tweede kwam Ruben deze manche over de finish en werd daarmee tweede in de daguitslag.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie