VVD: Over 3 weken verkiezingen

Verkiezingen algemeen
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

VVD: Over 3 weken verkiezingen

Bericht door Redactie »

VVD: Over 3 weken verkiezingen
Bron Locourant

Heeft u het gelezen? Het gaat weer beter met Nederland. De economie begint weer te lopen, meer huizen worden verkocht, de inflatie staat op nul, en er komt in veel sectoren meer werk. Dat zijn positieve geluiden waar we het van moeten hebben. Nu moeten we doorpakken en durf tonen. Meerdere bedrijven willen investeren in Oldebroek, en in de regio is dringend behoefte aan een logistieke basis aan de A28. Investeren in onze omgeving en met name het bedrijventerrein is noodzaak. Niet zo zeer in geld, wel in vestigingsmogelijkheden, toenaderingswegen, bestemmingplan enz..

Op 18 maart zijn er verkiezingen voor de Provinciale staten.

De VVD van Oldebroek zal strijden bij de provincie om de ontsluiting van het nieuwe bedrijventerrein aan de A28 te krijgen. Een toezegging van 5 miljoen ligt klaar, maar wij hebben ook de verzekering dat dit niet de laatste toezegging uit Arnhem is. Een op / en afrit aan de A28 kan straks ook voor transportbedrijven de doorslag geven om zich te vestigen op het nieuwe terrein, en zorgt voor snelle aanvoer van goederen, maar voorkomt gelijk dat al het vrachtverkeer door de kern Wezep moet gaan. En er komt weer meer werk.

Maar tot die tijd moet de VVD ook in Oldebroek goed opletten.

In de bezuinigingsdiscussie heeft de Raad het hondenbeleid beëindigd. En hoezeer de VVD ook probeerde, de meerderheid wilde de hondenbelasting behouden. Wel betalen, geen beleid dus.

Maar nu stelt het College ineens dat zij de wens van de Raad maar deels wil uitvoeren!

Zij willen de hondenpoepbakken toch laten staan, en onderhouden. Omdat zij bang zijn voor banenverlies bij de Gresbo. En brengen de rekening bij de burger, à E20.000,- .

Deze wordt dan verrekent in uw afvalstoffenheffing. Alsof iedereen in Oldebroek een hond heeft!

Kan het gekker? De VVD waakt voor u !
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie