Pagina 1 van 1

Opnieuw drukbezochte glasvezel informatieavond in Wezep

Geplaatst: ma mar 05, 2012 21:27
door Redactie Noord
WEZEP - De informatieavond over de aanleg van glasvezel die maandagavond werd gehouden in partycentrum Coelenhage in Wezep is opnieuw druk bezocht. Omstreeks half acht 's avonds waren zo'n 200 geïnteresseerden in de zaal te vinden. Daar werden de bezoekers geïnformeerd over de stand van zaken rondom de aanleg van het glasvezel, dat binnenkort gaat beginnen. In Oldebroek en Oosterwolde beginnen de werkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk volgende week maandag, terwijl in Wezep begin april een begin wordt gemaakt.

Diverse serviceproviders waren aanwezig om uitleg te geven over de installatie van het glasvezel. Ook aannemer Van Gelder was er om te laten zien wat er in de meterkast wordt gemonteerd om een woning van glasvezel te voorzien.

Daarnaast konden bezoekers de indeling van de wijken inzien op grote tekeningen. Over een tweetal weken zal de volledige planning te vinden zijn op de website van gemeente Oldebroek. Naar verwachting is het aanleggen en het installeren van glasvezel in de gehele gemeente Oldebroek in september voltooid.

Meer foto's gemaakt door Gerrit van de Streek

Afbeelding