120508 Speciale uitzending over glasvezel op LOCO-Fm

Vragen en antwoorden over de mogelijke aanleg van een glasvezelnetwerk in een aantal kernen van onze gemeente.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9627
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

120508 Speciale uitzending over glasvezel op LOCO-Fm

Bericht door Redactie »

Speciale uitzending over glasvezel op LOCO-Fm.

1 mei, Oldebroek – Reggefiber en LOCO-Fm starten op dinsdag 8 mei met het uitzenden van een tweewekelijks programma speciaal over glasvezel. Salesmanager Henk Holtrigter van Reggefiber beantwoordt live in de uitzending tussen 18.00 en 19.00 uur vragen van luisteraars.

Inventarisatie en aanleg van het netwerk.

Reggefiber is sinds december vorig jaar bezig met de aanleg van glasvezel in Hattem, Heerde, Wapenveld en Oldebroek. In Elburg kunnen bewoners al langere tijd gebruik maken van diensten via het glasvezelnetwerk van Reggefiber. En ook in ’t Harde en Doornspijk inventariseert Reggefiber momenteel de belangstelling voor glasvezel. In de glasvezelwinkels in deze kernen komen veel vragen binnen over glasvezel. Reden genoeg voor een samenwerking met LOCO-Fm in de vorm van een speciaal radioprogramma. ‘We willen graag in contact komen met de inwoners om vragen over glasvezel te beantwoorden. De radio is een uitstekend middel waarmee een grote doelgroep wordt bereikt’, aldus Henk Holtrigter.

De uitzending.
De eerste uitzending speciaal over glasvezel is op dinsdag 8 mei tussen 18.00 en 19.00 uur op LOCO-Fm. Luisteraars kunnen live in de uitzending vragen stellen aan salesmanager Henk Holtrigter van Reggefiber. Een vraag stellen kan via Twitter met: #vraaghenk, telefoon: (038) 799 90 02 of e-mail: vraaghenk@reggefiber.nl. Iedereen is welkom met zijn of haar vraag over glasvezel. Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/oldebroek of op de website van LOCO-Fm: www.locourant.nl.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.