Pagina 1 van 1

KPN monteur vernield bestaande coax (kabel) infra

Geplaatst: di okt 23, 2012 20:38
door jvh
Beste allemaal.

Op maandag 22 oktober is bij mijn ouders glasvezel van kpn geïnstalleerd door een monteur van kpn.
Om van de meterkast naar de tv in de woonkamer te komen heeft hij de wandcontactdoos en bijbehorende pvc buis vanuit de kruipruimte gebruikt. op zich een mooie oplossing maar hij heeft de bestaande kabel infra gewoon weg geknipt. mijn ouders kunnen dus nu niet meer terug naar de kabel zonder kosten voor reparatie van de coax kabel te maken.

De monteur had in mijn ogen niet zonder overleg de bestaande infra mogen verwijderen. verder had hij hem natuurlijk nooit mogen weg knippen maar netjes moeten demonteren zodat indien gewenst de kabel weer hersteld kan worden.

Na contract met de klanten service van kpn hebben zij belooft om de kabel infra te herstellen.
Wel kregen we nog de opmerking dat we toch nooit meer terug zouden gaan naar de kabel. Maar het lijkt mij dat mijn ouders vrij zijn om te kiezen welke verbinden ze gebruiken. Wie weet is de kabel (UPC) volgend jaar wel een stuk goedkoper dan glasvezel.

Conclusie: let op wat de monteur van kpn doet en laat niet zonder overleg bestaande infra verwijderen... bestaande infra verwijderen was helemaal niet nodig geweest maar een extra UTP kabel door pvc buis trekken kost extra tijd en moeite iets waar deze monteur geen zin in had.

Re: KPN monteur vernield bestaande coax (kabel) infra

Geplaatst: di okt 23, 2012 22:11
door Barry
In aanvulling hierop, het komt de verkoopbaarheid van de woning ten goede als beide voorzieningen aanwezig zijn.

Re: KPN monteur vernield bestaande coax (kabel) infra

Geplaatst: di okt 23, 2012 23:43
door jan bredewout
Bedankt voor de tip.
Bij mij komen ze vrijdag.

Groet. Jan.