CDA trapt Gemeenteraadscampagne vol vertrouwen af!

Gemeenteraadsverkiezingen 2014
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

CDA trapt Gemeenteraadscampagne vol vertrouwen af!

Bericht door Redactie »

CDA trapt Gemeenteraadscampagne vol vertrouwen af!

Afgelopen zaterdag 25 mei heeft het CDA Gelderland een Inspiratiebijeenkomst gehouden in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Met groot vertrouwen kijkt het CDA uit naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Alle lokale CDA afdelingen zijn fanatiek bezig met de voorbereidingen voor wat betreft de kandidatenlijsten en de verkiezingprogramma’s.

Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn de standpunten op thema’s zoals duurzame energie, landbouw, natuurbeheer en leefbaarheid bepaald. Ruim 140 deelnemers hebben met Jelle Beemsterboer (winnaar herindelingsverkiezingen in 2012) en Henk Bleker de campagnestrategie besproken aan de hand van fraaie en succesvolle voorbeelden uit het verleden.

Samen voor een mooi Gelderland
De resultaten van alle workshops zijn vertaald in enkele standpunten: Heel Gelderland digitaal bereikbaar in 2015 is één van de standpunten waar het CDA gemeentelijk en provinciaal voor strijden. Een ander standpunt is de inzet op duurzame energie. Het CDA wil een versnelde uitvoering van asbestdaken eraf, zonnepanelen erop. Ook andere vormen van duurzaamheid en duurzame economie zijn besproken en verder uitgewerkt.

De sfeer bij de Inspiratiebijeenkomst voorspelt een bijzonder gemotiveerde en gedreven CDA campagne tot de Gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Jan Hutten, dagvoorzitter en fractievoorzitter van de CDA Statenfractie: ‘met eensgezindheid en een enthousiasme wordt door alle CDA fracties in de gemeenten gewerkt. De sfeer en het vertrouwen is groeiende. De maatregelen van het VVD-PvdA Kabinet zorgen ervoor dat het CDA met vertrouwen de strijd voor de gemeenteraadsverkiezingen aangaat. Het CDA gaat zich als alternatief nu eerst lokaal presenteren’.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie