CU: We gaan weer zingen! (Column)

Gemeenteraadsverkiezingen 2014
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9548
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

CU: We gaan weer zingen! (Column)

Bericht door Redactie »

We gaan weer zingen! (Column)
Bron website CU Oldebroek dinsdag 03 september 2013 09:15

Met deze uitnodigende uitroep laten verschillende koren weten dat ze weer beginnen. Ze hebben er weer zin in. Onze fractie ook! We zijn geen koor, maar er zit wel muziek in het werk dat wacht. Er ligt een bijzonder jaar voor ons. Onze partij is al vroeg begonnen met de voorbereidingen voor de verkiezingen in maart volgend jaar. Aan stevige concepten van ons nieuwe verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst wordt de laatste hand gelegd.

Afbeelding

In ons fractiewerk vragen de individuele belangen van burgers en bedrijven aandacht. Maar daarnaast ook de algemene belangen. Aan zeker twee onderwerpen daarvan willen we met kracht verder werken. Dat is de relatie met de samenleving; dit speelt onder andere een rol in het project Oldebroek voor mekaar, maar evengoed bij dossiers als de windmolens in Hattemerbroek, de ontwikkeling van onze lokale economie, enz. En als tweede hopen we echt noodzakelijke volgstappen te kunnen doen om onze gemeente sterker te maken.

Voorwaar: geen lichte klusjes. Maar we zijn sterk gemotiveerd, en zetten graag onze schouders er weer onder. Elkaar als burgers en overheid helpen begint bij heldere en eerlijke beeldvorming over en weer. Daarover schrijven wij met grote regelmaat. Leven er bij u vragen, of fronst u over bepaalde dingen de wenkbrauwen, betrek ons erin. Gesprekken leren ons dat je ook als er verschil in taxatie blijft je vaak veel dichter bij elkaar staat dan je tevoren dacht.

Wij hebben een hekel aan politieke spelletjes en populistisch gedoe. Wij lopen niet weg voor lastige dossiers. Maar wel horen we het graag als u vindt dat we belangrijke aspecten over het hoofd zien. Denk mee, praat mee. (info@oldebroek.christenunie.nl; zie ook http://www.oldebroek.christenunie.nl)

Afbeelding
Hans het Lam, Pieter Immerzeel, Liesbeth Vos, Wim Boer, Ton van Leijen, Engbert Jan Ruitenberg, Inge de Vries, Henk van Bergeijk, Popke Graansma
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie