Van der Weerd van CDA naar ABO

Gemeenteraadsverkiezingen 2014
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Van der Weerd van CDA naar ABO

Bericht door Redactie »

Bron persbericht ABO
Jules van de Weerd komt ABO versterken.

In de afgelopen vier jaar heeft ABO vaak een eigen geluid laten horen. Zo hebben wij ons stevig ingezet om de burgers meer te betrekken bij de besluitvorming. Op die manier hebben wij andere partijen de weg kunnen wijzen. Ook zijn wij een partij die niet is gebonden aan de landelijke politiek. Wij willen graag alle burgers vertegenwoordigen en standpunten innemen die leven in de samenleving.
Wij merken dat dit gedachtegoed door veel inwoners wordt gewaardeerd.

Luistermoment Loco Radio Rondje Politiek 5 februari 2014

Ook Jules van de Weerd (thans CDA-raadslid) kan de standpunten van ons nieuwe verkiezingsprogramma volledig onderschrijven. Na de verkiezingen van 19 maart gaat hij de rijen van ABO versterken. Tot genoemde datum blijft hij functioneren als raadslid namens het CDA.

Jules van de Weerd had al eerder aangegeven zich na de verkiezingen niet meer beschikbaar te stellen als raadslid. Namens ABO zal hij op de kieslijst worden geplaatst op een onverkiesbare plek. Hij denkt bij ABO meer mogelijkheden te hebben om concreet wat voor de inwoners te kunnen betekenen. Op de achtergrond blijft hij zich dus inzetten voor de samenleving in Oldebroek.

ABO heeft het vertrouwen in hem uitgesproken.
Van der Weerd van CDA naar ABO
Bron www.destentor.nl 03 februari, 07:00

OLDEBROEK - Raadslid Jules van der Weerd stapt over van de CDA-fractie in Oldebroek naar de lokale partij ABO (Algemeen Belang Oldebroek). Van der Weerd zal op een niet-verkiesbare plek komen te staan.....Lees verder op de website van de Stentor
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie