Weblog Hans het Lam (CU): Voorbereiding

Gemeenteraadsverkiezingen 2014
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Weblog Hans het Lam (CU): Voorbereiding

Bericht door Redactie »

Weblog Hans het Lam (CU): Voorbereiding
Bron website CU Oldebroek woensdag 05 februari 2014 00:13

Vaak vormt een periode zich tot een thema. Dat thema kan voor iedereen weer anders zijn. Bij het schrijven van deze weblog ontdek ik dat op dit moment voor mij het thema “voorbereiding” is.

Aanstaande zondag wordt in onze gemeente het Heilig Avondmaal gehouden. Als christen put ik daar veel geloofskracht uit om in mijn persoonlijk leven weer verder te kunnen en daardoor ook weer tot zegen te zijn voor anderen. Deze “week van voorbereiding” is een extra moment om stil te staan bij het verzoenend werk van Christus voor ons.

Maar ook de voorbereiding van het proces “Oldebroek voor Mekaar” is in volle gang. In de laatste raadsvergadering heeft de raad dit proces vervolgd door opdracht te geven om te onderzoeken hoe de verschillende dorpen zelf invulling willen geven aan de besteding van beschikbaar te stellen gelden voor de leefbaarheid van de omgeving. Met andere woorden, met welk plan komt het dorp als het gaat om inrichting van de openbare ruimte of beheer van speeltuinen? Het is mooi om te zien dat er al initiatieven zijn op ’t Loo en in Oosterwolde. Wij geloven er in dat u prima in staat bent om met elkaar te bepalen hoe uw wijk of dorp er uit moet zien.

Tot slot, het zal u niet zijn ontgaan, op 19 maart as. worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang. Iedere partij doet dit weer op zijn eigen manier. De messen worden geslepen, dat merken we inmiddels wel als we de media in de gaten houden. Ook ChristenUnie Oldebroek staat weer klaar voor de campagne. We laten ons in de komende weken op verschillende manieren horen en zien. We zijn goed voorbereid. Ons verkiezingsprogramma is helder, ons verhaal is eerlijk. Wij geloven er in. Oldebroek gelooft er in!

Hans het Lam

klik hier voor het complete verkiezingsprogramma
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie