Pagina 1 van 1

Bewaar uw klein ICT-afval voor het Agnietencollege!

Geplaatst: za feb 11, 2012 16:36
door Redactie
Bewaar uw klein ICT-afval voor het Agnietencollege!

In de week van maandag 13/2 tot en met vrijdag 17/2 zamelen de klassen 1b en 1c van het Agnietencollege in Wezep klein ICT-afval in.
Dit afval wordt gerecycled. Voor iedere kliko met afval dat ingezameld wordt krijgen de klassen een lot. De hoofdprijs in deze loterij is een supergaaf klassenfeest met optredens van bekende artiesten.

Wat wordt er onder klein ICT-afval verstaan?
Autotelefoons, telefoontoestellen (bedraad of draadloos) rekenmachines, dongels, externe schijven, headsets, ipods, joysticks, laptops, mobiele telefoons, MP3spelers, muis, navigatiesystemen, opladers, racing wheels, spelcomputers, toetsenborden, usbsticks, base stations voor mobiele telefonienetwerken, datapak (pc kaart), flash drives, gamepad, consoles (o.a. psp, nds), modems, palmtops (incl batterij/accu) powerpacks, routers, speakers, usb hub, waptoestel.

Bent u in het bezet van een van deze artikelen en zijn ze niet meer bruikbaar dan zijn de kinderen van het Agnietencollege er zeer blij mee.
U kunt deze artikelen inleveren bij de school Noordsingel 70 in Wezep. U kunt ook een mailtje sturen naar f.risseeuw@chello.nl. Dan halen we het bij u op.
Namens klas 1b en 1c alvast hartelijk dank voor uw medewerking.