Pierre Wimmers voert lijst D66 Oldebroek aan

Informatie en propaganda gemeenteraadsverkiezingen 2018
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9645
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Pierre Wimmers voert lijst D66 Oldebroek aan

Bericht door Redactie »

Persbericht D66 Oldebroek 7 december 2017
Pierre Wimmers voert lijst D66 Oldebroek aan

Pierre Wimmers zal voor de gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker zijn van D66 Oldebroek. Wimmers is al sinds de jaren ’80 D66’er en heeft voor de partij vele rollen ingevuld. De laatste jaren is hij in Oldebroek voor de VVD actief geweest, vooral omdat D66 niet aanwezig was in de gemeente Oldebroek.

Afbeelding
D66wimmers , on Flickr

Pierre heeft de leiding gehad in het schrijven van het verkiezingsprogramma “Denken, Durven Doen.” “Ook in Oldebroek moeten we ons sterk maken voor beter onderwijs, een duurzame economie en een sterkere democratie!” vertelt Wimmers. Oldebroek ligt prachtig gelegen aan de rand van de Veluwe, vlakbij de IJssel en op een steenworp afstand van steden als Zwolle, Kampen en Apeldoorn. Van die positie moeten we optimaal gebruik maken. D66 heeft de ambitie om 4000 extra woningen in deze mooi gelegen gemeente te ontwikkelen.

Wimmers is voor D66 al heel actief geweest in het verleden. Van 1986 tot 1997 heeft hij meerdere posities gehad namens D66 in Amsterdam stadsdeel Oud West. Dat begon als voorlichter, maar zette zich voort in 6 jaar wethouderschap. Pierre heeft zich ook enkele jaren ingezet als dagelijks bestuurslid van het Landelijk Bestuur van D66.

D66 zal voor het eerst meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Oldebroek. Al sinds de verkiezingen in 2014 speelde D66 met de gedachte om deel te nemen aan de verkiezingen. Na de verkiezingen voor de Provinciale Staten in 2015 werd besloten om een lijst klaar te stomen voor de verkiezingen van 2018.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie