Landal Landgoed ’t Loo ook toegankelijk voor gasten van buiten het park

Corona reacties
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Landal Landgoed ’t Loo ook toegankelijk voor gasten van buiten het park

Bericht door Redactie »

Persbericht gemeente Oldebroek, 23 juni 2020
Landal Landgoed ’t Loo ook toegankelijk voor gasten van buiten het park

Op dinsdag 23 juni 2020 nam burgemeester Haseloop-Amsing bij Landal vakantiepark Landgoed ’t Loo een eerste polsbandje in ontvangst. Met het polsbandje heeft de burgemeester toegang tot het vakantiepark terwijl zij daar niet verblijft.

 
Vanwege de coronamaatregelen is het voor de medewerkers van Landal Landgoed ’t Loo belangrijk om te weten hoeveel mensen er op het park aanwezig zijn. Hoewel het park ook onder normale omstandigheden alleen toegankelijk is voor eigen vakantiegasten, was daar doorgaans geen controle op. In de huidige situatie is dat niet meer mogelijk.
 
Gasten van buiten het park kunnen vanaf nu toch gebruik maken van de recreatieplas. Ze moeten daarvoor aan de poort een toegangsbewijs in de vorm van een polsbandje verkrijgen. Voor volwassenen is de toegang tot het park € 5,00 en voor kinderen € 2,00. Voor overige activiteiten zoals bowlen, midgetgolf of een bezoek aan het restaurant moet vooraf gereserveerd worden.  
 
Burgemeester Haseloop is blij met de verantwoordelijkheid die Landal neemt. “Corona is nog niet weg, we moeten voorzichtig blijven. Ook als we op vakantie zijn of willen ontspannen. En dat kan hier, rekening houdend met de afspraken, uitermate goed.”

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
KarelG

Re: Landal Landgoed ’t Loo ook toegankelijk voor gasten van buiten het park

Bericht door KarelG »

Dus alleen even een rondje lopen of een ijsje eten wordt een duur grapje als inwoner van ‘t Loo. Of kunnen we die €5,00 ook omzetten naar een consumptie?


Laatst omhoog gehaald door Anonymous op vr jul 10, 2020 4:40.
Plaats reactie