Popke Graansma verkozen tot lijsttrekker ChristenUnie Oldebroek

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9733
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Popke Graansma verkozen tot lijsttrekker ChristenUnie Oldebroek

Bericht door Redactie »

Bron website CU Oldebroek 07 juli 2021

ChristenUnie Oldebroek heeft tijdens de algemene ledenvergadering op woensdag 7 juli Popke Graansma verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Hiermee nemen bestuur en leden het advies van de selectiecommissie unaniem over. Popke volgt Engbert Jan Ruitenberg op die de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in 2014 en 2018 het gezicht van de lokale ChristenUnie was.

Het bestuur is verheugd met deze benoeming. Popke heeft ruime politieke ervaring, is inmiddels ruim zeven jaar actief als raadslid, lid van de commissie Ruimte en Leefomgeving en tevens voorzitter van de commissie Samenleving en Bestuur. Popke is een echte verbinder en wil bouwen aan een hechte fractie. Met al deze ervaring en kennis, zijn gedrevenheid en enthousiasme ziet het bestuur de komende verkiezingen vol vertrouwen tegemoet.

Tijdens de algemene ledenvergadering in het najaar zal de volledige kandidatenlijst bekend gemaakt worden en wordt ook het verkiezingsprogramma voor de verkiezingen van 2022 vastgesteld.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie