Pagina 1 van 1

Gemeente staat gevaarlijk geplaatst bord toe.

Geplaatst: ma okt 02, 2006 12:03
door mrotman
Gemeente staat gevaarlijk geplaatst bord toe.
Wezep 2 oktober 2006 – Steeds weer erger ik mij aan een reclamebord welke geplaatst is aan de Keizersweg bij de begraafplaats. Er blijft net iets meer dan twee stoeptegels over om te passeren. Dat is te weinig voor iemand met een rollater of rolstoel. Voor een groepje kinderen dat naar het zwembad gaat is het erg verleidelijk om even een stukje over de weg te lopen.
Gevaarlijk en onnodig.
Ik heb al enkele malen contact met de gemeente hierover gehad, maar keer op keer wordt het bord weer geplaatst. Of zou dit flink geld opleveren voor de gemeente? De gemeente heeft het de laatste tijd steeds over handhaven……dus doe hier ook wat aan….. en wel graag structureel. Haal desnoods de lantaarnpaal weg. :wink:

Afbeelding

Dorpsgesprek

Geplaatst: vr okt 20, 2006 22:03
door mrotman
Als inwoner van Wezep-West ook naar het Dorpsgesprek op afgelopen maandag en mijn vraag/opmerking over het bord gesteld.
Tijdens de beantwoording van de vragen kwam mijn vraag niet aan de orde. Even verhaal gehaald bij de dorpscontact ambtenaar. Er waren erg veel vragen voor deze avond en het was duidelijk dat het bord er niet mag staan.
Er zal contact gezocht worden met het bedrijf dat hier geen bord meer geplaatst zal worden.

Een paar dagen later kreeg ik een mail van de gemeente met de vergunning uitgegeven wordt, hier staat de volgende regel in:

-de borden dienen zodanig te worden aangebracht dat de verkeersdeelnemers daarvan geen gevaar of hinder kunnen ondervinden;

actie

Geplaatst: za jan 12, 2008 16:30
door mrotman
sorry dat ik het hier zo laat meld...vergeten ... :oops:

Na contact met de gemeente gehad te hebben is er actie ondernomen.
Het is de bedoeling dat er op deze plaats geen reclameborden meer geplaatst worden.