Geslaagde trainingsdag met van Werven en Jansen.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9909
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Geslaagde trainingsdag met van Werven en Jansen.

Bericht door Redactie »

Geslaagde trainingsdag met van Werven en Jansen.

Op zaterdag 31 oktober werd mede dankzij Van Werven een trainingsdag voor de Sidecarkids gehouden. Dit alles vond plaats op een speciaal aangelegd circuit naast het bestaande bedrijf van de firma in Hattemerbroek.


Oud zijspancrossers Wilfred van Werven en William Jansen zelf jaren op topniveau hebben gereden probeerde op een simpele manier de Jeugdige crosstalenten de fijne kneepjes bij te leren. Zo was het zijspanteam Hofman, Meijer, Veldman, Hermans en Bijenhof en het team van Looyen plus het team Hofman naar deze opstapdag toe gekomen om het nodige te leren. Maar ook Rick en Levi Schreurs waren van de partij. Allen hadden een goed luisteroor en voerde verschillende opdrachten die ze kregen dan ook naar hun vermogen uit.

Afbeelding

Zo werd er stilgestaan bij het bochtenwerk,springen,wasbord,hangen van de bakkenist en natuurlijk het aanrijden naar een bocht toe. Jansen die altijd bakkenist is geweest en Van Werven de stuurman kwamen afzonderlijk aan het woord om zo hun ervaringen duidelijk uit te leggen.

Het werd al snel zichtbaar dat de beide trainers het goed naar hun zin hadden. Al beoefend beide mannen niet meer deze takt van sport, toch is de drijfsfeer nog steeds aanwezig. Het werd ook voor de Sidecarkids een geslaagde trainingsdag en hebben ze hopelijk weer iets van dit alles opgestoken.

Na afloop was er nog een verrassing want zowel de beide trainers als de jonge zijspanrijders en de vrijwilligers die de baan hadden gerealiseerd werden na afloop voorzien van een warme hap waarvoor ze zich konden melden in de kantine van Van Werven recycling.

Er zijn ook video-opnames gemaakt waarvoor u kunt kijken op www.eenmixvan.nl

Door: Evert van ‘t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie