Aukje neemt nieuwe single op in luchtballon.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9730
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Aukje neemt nieuwe single op in luchtballon.

Bericht door Redactie »

Aukje neemt nieuwe single op in luchtballon

WEZEP - Zangeres Aukje Fijn uit Wezep heeft donderdag de videoclip van haar nieuwe single Doe maar wat je kan opgenomen in Nieuwleusen. Naast de opnamens in de feesttent waar vrijdag het Mega Piraten Festijn is gehouden, is Aukje gefilmd terwijl ze haar nieuwe lied zong in een luchtballon.


In een lege feesttent, die een dag later met 10.000 man gevuld zou zijn, nam Aukje samen met de 13-jarige Mark Blok haar single op. Mark speelde op gitaar en vervult in de clip de rol van de blinde Tim, over wie het Wezepse zangtalentje zingt.

Afbeelding
Foto: www.combinatiezuid.nl

De eerste scène werd buiten bij de grote tent geschoten, waarbij Aukje en Mark zogenaamd naar binnen glippen door een openstaand gedeelte. Later is er ook nog op het podium ín de tent gefilmd.

De tweede scène speelt zich af bij de ballon. Aukje zingt haar nummer, terwijl achter haar de ballon wordt opgeblazen. Mark siert daarbij de achtergrond met zijn gitaar. Vervolgens stappen ze in de ballon, die wegens bewolking echter niet echt op zou stijgen. Toch lijkt het levensecht. De ballon wordt, bevestigd aan lange touwen, namelijk zo'n twintig meter de lucht in gelaten. "Eng?" vraagt vader Jan. Aukje kijkt alsof ze naar de slachtbank moet, maar na de geruststellende woorden van haar vader moet ze al weer lachen en straalt als nooit tevoren.

Aukje trad vrijdag voor de vierde keer in haar nog jonge zangcarrière op tijdens het Mega Piraten Festijn. De 'piratenprinses', zoals presentator Wille Oosterhuis haar noemde, kwam na Jannes op de bühne. Een filmpje van Aukjes optreden in Nieuwleusen staat op www.youtube.com/watch?v=MSvUfGDcczk.

Foto: combinatiezuid.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie