(on)opvallende dingen in Wezep

Gebruikersavatar
Arnold van de Worp
Redactie
Berichten: 108
Lid geworden op: di jul 29, 2008 20:01
Locatie: Wezep, gemeente Oldebroek
Contacteer:

(on)opvallende dingen in Wezep

Bericht door Arnold van de Worp » za nov 07, 2009 17:23

Wezep Eerder deze week berichte al iemand over het spookbord dat bij de kruising Stationsweg/Bovenheigraaf staat, nu zijn er nog meer opvallende dingen die ik gezien heb.

Punt 1:
Afbeelding
Dit bord staat op een pad dat wandelaars, fietsers en zo mogelijk bromfietsers een doorgang bied tussen de Weidebeek en de Krone, dit bord lijkt me niet erg logisch geplaatst, Auto's kunnen daar zo wie zo niet door en bromfietsers zullen deze doorgang niet eens zien of kennen.

punt 2:
Afbeelding
Je weet dat je niet met een vrachtwagen in de bebouwde kom mag parkeren, dan parkeer je m toch lekker op de grens met de bebouwde kom. :D

en de volgende is iets minder opvallend maar wel intresant: Punt 3:
Afbeelding
Zoals je op StefanVerkerk.nl en op de website van de Stentor al hebt gelezen is het wat drukker in Wezep vanwege de afsluiting van de N50, Zo stond er ook al een file op de Bovenheigraaf, dit geeft al aan hoe belangrijk de N50 al is en hoeveel drukker het op de provinciale wegen word al die niet beschikbaar is.

Ik neem daarbij ook aan dat mensen die over de Kamperstraatweg naar Wezep komen dus ook langs de Ramonetsweg en de Colenhovensweg rijden om op de Bovenheigraaf naar Wezep te gaan.

Plaats reactie