SGP Verkiezingprogramma 2010-2014

Verkiezingen algemeen
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9543
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

SGP Verkiezingprogramma 2010-2014

Bericht door Redactie »

SGP Verkiezingprogramma 2010-2014

De SGP in de gemeente Oldebroek heeft voor de komende raadsperiode een nieuw verkiezingsprogramma getiteld:
“VERANTWOORD BESTUREN, de SGP staat ervoor”.
Deze titel heeft een meervoudige betekenis volgens lijstaanvoerder Jan ten Hove. Het besturen is een antwoord van de raad en het college van B.en W. op het kiezen van de bevolking, maar de plaatselijke politici leggen ook verantwoording af van het gevoerde beleid.
Bovendien vindt de SGP dat in deze tijd van economische recessie verantwoord met het mandaat van de kiezer en de lasten van de inwoners omgegaan moet worden.
De SGP geeft in het verkiezingsprogramma de richting aan die zij voor het gemeentebestuur voor ogen heeft. De Bijbel is daarbij uitgangspunt voor de staatkundig gereformeerden en de belangen van de bevolking moeten krachtig behartigd worden. Daar is de SGP de bijna afgelopen periode ook mee bezig geweest, maar met te weinig resultaat. Dat laatste wijt de SGP niet aan zichzelf, maar aan het te slaafs volgen van het college door de coalitiepartijen, waardoor er te weinig ruimte voor een onafhankelijke opstelling van de raad werd gecreëerd.
Het volledige verkiezingsprogramma staat op de website van de SGP-Oldebroek: www.oldebroek.sgp.nl

Afbeelding
Staand: Henk Korenberg, Jan ten Hove (lijsttrekker), Aad Cornet, Peter van Duijn, Hendrik Wielink
Vooraan: Erik Doornwaard, Jan Huisman.

In de uit te brengen verkiezingsfolder heeft de partij hiervan een samenvatting gemaakt, die huis aan huis bezorgd wordt.
De SGP, die als vanouds weer een horizontale lijstverbinding met de CU heeft, gaat voor v.v.v.: verandering, verbetering en verantwoording.

Kijk ook op http://oldebroek.sgp.nl/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie