100227 "Tweemaal Troost"-tour Kruiskerk Wezep

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

100227 "Tweemaal Troost"-tour Kruiskerk Wezep

Bericht door Stefan »

Gospelzanger Gerald Troost en zijn oom, de bekende schrijver André F. Troost, gaan samen op tournee! Hoe komt een samenwerking tussen oom en neef, de een lid van de Protestantse Kerk in Nederland, de ander lid van een evangeliegemeente; de een predikant, de ander gospelzanger, nu tot stand?

Beiden hebben in ieder geval iets met muziek en songteksten, maar er is toch ook sprake van grote verschillen. Twee jaar geleden zijn Troost en Troost begonnen met het schrijven van brieven naar elkaar over uiteenlopende thema's. Al die thema's hebben iets te maken met het christelijk geloof. Wat blijkt? Ondanks allerlei verschillen van inzicht vinden de auteurs elkaar in hun liefde voor het evangelie.

In het boekje, Tweemaal Troost, zijn de brieven gebundeld. In grote lijnen worden overeenkomsten en verschillen verkend: protestantse en evangelische visies passeren de revue. Maar ook zeer persoonlijke belevenissen komen aan bod.

Onder deze toepasselijke naam 'Tweemaal Troost' zullen de twee woordkunstenaars ook gaan touren door het land. Samen zullen zij een prachtig avondvullend programma verzorgen met mooie akoestische muziek en inspirerende woorden.

De muzikale bezetting tijdens de concerttournee zal bestaan uit Jay-P Beyersbergen op gitaar en Jan Willem van Delft op piano. Ook zullen de zangeres Miranda de Vlieger, saxofonist Thieme Schipper en percussionist Gerard Koudijs meewerken. Tweemaal Troost wil krachten meten, maar vooral handen ineenslaan: we zijn familie van elkaar!

27 februari, Kruiskerk, Kerkweg 6 te Wezep

Voor meer informatie, kijk op http://www.geraldtroost.nl.
Plaats reactie