Solistenconcours Concordia.

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10145
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Solistenconcours Concordia.

Bericht door Redactie »

Solistenconcours Concordia

Op zaterdag 6 februari wordt het jaarlijkse interne solistenconcours van Concordia Oldebroek weer gehouden. Ook dit jaar zal het concours gehouden worden in Kulturhus de Talter te Oldebroek.

Dit jaarlijkse evenement wordt geopend door de leerlingen van de Streekmuziekschool. Na dit optreden zullen door de leden van Concordia ongeveer 30 optredens verzorgt worden. Concordia heeft de heer Dick Bolt vastgelegd om de diverse optredens te beoordelen. De jury zal de optredens voorzien van een opbouwend, kritisch verslag en zal punten toekennen. De leden met het hoogste aantal punten in elke categorie zullen met de beker en de eer naar huis gaan. Diverse optredens zullen begeleid worden door Arjan Pruim op piano.
Door een financiële bijdrage van de Lionsclub Oldebroek-Elburg is het mogelijk om een vakkundige jury en pianist aan te stellen. Ook de entree is hierdoor gratis.
Kijk ook eens op: http://www.concordia-oldebroek.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10145
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Re: 100206 Solistenconcours Concordia.

Bericht door Redactie »

Geslaagd solistenconcours Concordia

Op zaterdag 6 februari is weer het jaarlijks intern solistenconcours gehouden van Concordia Oldebroek. Dit solistenconcours wordt al vele jaren mogelijk gemaakt door de Lions Club.
In Kulturhus de Talter stonden maar liefst 30 optredens op het programma, waarbij de spits werd afgebeten door diverse leerlingen van de Muziekschool Noord West Veluwe. Er werd gestreden in vier categoriën, te weten: solo tot en met diploma A, solo vanaf diploma A , duo of ensembles tot en met diploma A en duo of ensembles vanaf diploma A.
Diverse optredens werden op piano begeleid door Arjan Pruim en alle optredens werden beoordeeld door jurylid Dick Bolt. Na afloop gaf Dick Bolt een korte schets van zijn indruk van het solistenconcours. Hij kenmerkte het solistenconcours als een evenement dat zeker het niveau van de vereniging in haar geheel een impuls geeft. Ook was hij verrast over de hoeveelheid talentvolle jeugd tijdens het concours.
Na afloop van het laatste optreden werden de prijzen bekend gemaakt. In de categorie Solo tot en met A ging de beker naar Gerlien Spijkerboer. Zij behaald op de alt-sax 83 punten. De beker tot en met A voor duo’s en ensembles ging naar het trio Mirjam Veldkamp, Denise de Waal en Xandra Strijkert. Zij behaalden op bugel 80 punten. De beker voor solisten vanaf diploma A ging dit jaar naar Daniëlle Dickhof op trombone. Zij verzamelde met haar optreden 89 punten. De beker voor duo’s en ensembles vanaf B ging naar het slagwerk trio Pieter van Loo, Sebastiaan Witteveen en Sander Puttenstein.
De overige uitslagen zijn te vinden op http://www.concordia-oldebroek.nl

Afbeelding
De winnaars. Foto met dank aan de fam. Witteveen

Klik hier om de video op Youtube te bekijken


Klik hier om enkele foto's te bekijken.

Afbeelding
Chantal Mulder op de Bugel.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie