Bouwmeester neemt afscheid na 30 jaar.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9177
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Bouwmeester neemt afscheid na 30 jaar.

Bericht door Redactie » do apr 01, 2010 15:58

Bouwmeester neemt afscheid na 30 jaar.

Op woensdag 31 maart nam Hans Bouwmeester na 30 jaar sporttraining te hebben gegeven aan motorcrossers, ATB fietsers en andere wel gewilde sporters afscheid.


Het begon allemaal 30 jaar geleden toen Bouwmeester een balletje opgooide om sporttraining te gaan doen wat gericht was aan de motorcrossers en fietsers. Eerst gebeurde dit alles buiten maar later werd het de Bouwakker in Hattemebroek. Zo kon de hele groep in de winter mooi hun conditie op pijl houden.

Afbeelding

Bouwmeester laat weten ‘ik heb het al die jaren met plezier gedaan en stond gezelligheid voorop’. Een van de vaste deelnemers verteld’ wij vinden het allemaal ontzettend jammer dat Hans is gestopt, voor ons was het een uitlaatklep en tevens een prachtige training om zo op conditie te blijven, nu moet iedereen weer een eigen weg gaan kiezen en dan wordt het moeilijk om jezelf weer gemotiveerd te houden maar we hebben er begrip voor.

Dat de Wezeper helemaal stopt dat zeker niet, want Hans heeft gekozen om verder te gaan om de gebroeders Janssen en een aantal ATB leden te gaan trainen. Dat zal heel anders zijn, daar zal de ladder door de inmiddels 55-jarige Bouwmeester hoger naar de sporters worden gelegd.

Met nog 15 minuten te gaan word de training stil gelegd en krijgt Bouwmeester een bos bloemen en een aantal cadeaubonnen overhandigt voor al die mooie jaren wat hij heeft gedaan en krijgt nog even een daverend applaus van alle aanwezigen, en wordt Hans nogmaals bedankt voor al het mooie.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie