100424 Activiteiten S.O.S tijdens Nationale Sport Week

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9177
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

100424 Activiteiten S.O.S tijdens Nationale Sport Week

Bericht door Redactie » wo apr 07, 2010 12:02

Activiteiten S.O.S tijdens Nationale Sport Week

Gymnastiekvereniging S.O.S. Oldebroek organiseert tijdens de Nationale Sport Week 2010 diverse activiteiten.


Van 17 tot en met 24 april vindt de zevende Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten. Ook S.O.S. doet mee aan de Nationale Sport Week met de hele week open lessen en op woensdag 21 april van 13.30 tot 15.00 uur klimmen, klauteren en spelen voor de jeugd tot 12 jaar. Van 18.00 tot 20.00 uur is de oudere jeugd (12 t/m 100 jaar) aan de beurt. Zij kunnen terecht voor bewegen op muziek, de beweegtuin, zumba, sportief wandelen en streetdance.

Op zaterdag 17 april vindt de aftrap van de Nationale Sport Week 2010 plaats in Arnhem. Een spectaculaire openingsdag vol sport en entertainment. Maar niet alleen Arnhem zet zich tijdens de Nationale Sport Week actief in om iedereen kennis te laten maken met het plezier dat sport kan geven. Ook de sportclubs, sportverenigingen, bedrijven, scholen en iedereen die maar wil laten zien hoe leuk sporten is, zet haar deuren open, geeft sportclinics, demonstaties en organiseert toernooien. En dat doen zij gedurende de gehele Nationale Sport Week!

Vorig jaar werden er tijdens de Nationale Sport Week landelijk ruim 3.000 sportactiviteiten georganiseerd met maar liefst 500.000 deelnemers. Dat de organisatie van sportactiviteiten ook dit jaar weer volop aan de gang is, bewijst de inmiddels alweer lange lijst van aangemelde sportieve activiteiten die te vinden zijn op http://www.nationalesportweek.nl. En daar komen er dagelijks meer bij! Zoekt u een sportactiviteit bij u in de buurt? Kom dan naar S.O.S. Oldebroek.

Ervaar zelf hoe leuk het is om (samen) te sporten!
Wilt u meer informatie? Ons lesrooster kunt u vinden op http://www.sosoldebroek.nl. Voor overige informatie kunt u terecht bij Stiana Wessels, 0525-631046.

Sportief bezig zijn
De Nationale Sport Week brengt jaarlijks steeds meer mensen op een plezierige manier aan het sporten. De Nationale Sport Week krijgt onder meer steun van BN’ers die als ambassadeur optreden, zoals Marco Borsato, Elsemieke Havenga, Jochem van Gelder, Ralf Mackenbach, Peggy Vrijens en Ellen Hoog.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie