Flinke valpartij voor Mitch van Essen.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10145
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Flinke valpartij voor Mitch van Essen.

Bericht door Redactie »

Flinke valpartij voor Mitch van Essen.

Tijdens de 5e KNMV-wedstrijd in Lierop is Mitch van Essen in de 2e manche behoorlijk ten val gekomen. Het begon allemaal goed op deze moeilijke Grand-Prix baan. Mitch wist zich met de 18e trainingstijd netjes te kwalificeren voor de A-finales. Nadat hij bij de start van de 1e manche ingesloten werd en dus van achteruit moest beginnen, reed hij goed naar voren en wist met een 29e plaats onder de finish-vlag door te komen.


Afbeelding

De 2e start ging wel iets beter maar ook nu moest Mitch weer vanuit de achterhoede beginnen. Hij reed wederom goed naar voren en net toen hij op de 27e plaats lag ging het mis. Tijdens een mooie inhaalactie op de dubbel landde Mitch in een knip en dook het zand in. Hij kreeg in volle vaart de motor op zijn benen. Nadat hij door toeschouwers en de EHBO weer overeind geholpen was klom Mitch, zo goed en kwaad als het ging, weer op de motor om de 2e manche toch uit te rijden en in ieder geval nog punten te scoren.
Achteraf bleek dat Mitch zijn rechterbeen flink gekneusd heeft en dus een paar dagen rustig aan moet doen. Voor het totale klassement heeft dit voorval gelukkig geen negatieve gevolgen gehad. Mitch blijft op de 33e plek staan.
De volgende KNMV-wedstrijd staat gepland voor zaterdag 8 mei in Heerde.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie