Zomeractiviteiten kinderen en jongeren met een beperking.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9296
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Zomeractiviteiten kinderen en jongeren met een beperking.

Bericht door Redactie » do jul 01, 2010 17:29

Oldebroek, 1 juli 2010
Zomeractiviteiten voor kinderen en jongeren met een beperking

In 2009 heeft een aantal ouders/verzorgers van kinderen met een beperking het initiatief genomen voor een vrijetijdsaanbod voor alle Oldebroekers met een beperking. Vervolgens is door de gemeente het project ´Gewoon Meedoen´ gestart om concrete activiteiten voor mensen met een functiebeperking te organiseren. Deze zomer worden er in samenwerking met Speeltuinvereniging De Vogelenzang, Jeugdgroep Jo, Stichting Wiel, Mee Veluwe en het Sociaal Cultureel Werk van de gemeente Oldebroek de eerste activiteiten georganiseerd.

Spelactiviteiten voor kinderen met een verstandelijke beperking in Speeltuin Vogelenzang in Hattemerboek
Op woensdag 14 juli worden spel- en inloopactiviteiten georganiseerd in de speeltuin de Vogelenzang in Hattemerbroek. We beginnen om 13.30 uur en zijn om 15.30 uur klaar. De speeltuin de Vogelenzang heeft veel speelattributen waarbij kinderen een dagje spelplezier kunnen beleven. Naast spelen in de speeltuin organiseren we ook schmink- en spelactiviteiten. Aanmelden kan bij Johan Neevel, E j.neevel@xs4all.nl, M 06 21 575 937.

Soos voor jongeren met een lichamelijke beperking in Jeugdhonk JO Oldebroek
De soos voor jongeren (12 tot 18 jaar) met een lichamelijke beperking gaat op vrijdag 16 juli van start in Oldebroek. De bedoeling is om elkaar in de gezellige omgeving van het Jeugdhonk in het Kulturhus De Talter te ontmoeten. We beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur. Naast gezellig kletsen, kunnen we Nintendo Wii spelen, darten en zelf achter de DJ-tafel kruipen.
Bij voldoende animo gaan we in september verder met de soos. Aanmelden kan bij Johan Neevel, E j.neevel@xs4all.nl, M 06 21 575 937.

Nieuwsbrief vrijetijdsaanbod voor mensen met een functiebeperking
Iedereen die meer wil weten over het project ´Gewoon Meedoen´ kan zich aanmelden voor een nieuwsbrief. Die wordt volgende week verstuurd. Wie de nieuwsbrief wenst te ontvangen, kan contact opnemen met Maaike van der Saag, beleidsmedewerker gemeente Oldebroek,
E mvdsaag@oldebroek.nl, T (0525) 638 200.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie