Gezellige midzomerbraderie in Oldebroek.

Gebruikersavatar
Redactie 3
Berichten: 234
Lid geworden op: ma jun 21, 2010 20:15

Gezellige midzomerbraderie in Oldebroek.

Bericht door Redactie 3 » wo jul 07, 2010 18:07

Gezellige midzomerbraderie in Oldebroek.

Zonnig en sfeervol. Zo kan, al kort na de start, de midzomerbraderie in Oldebroek worden omschreven.
Velen weten het afgesloten gedeelte van de Zuiderzeestraatweg te vinden om elkaar te ontmoeten. De ondernemers, clubs, verenigingen en andere handelaren staan er klaar om hun product of dienst aan te bieden.

Er is genoeg te zien en te doen. De Elburger Botterstichting laat zien hoe touw geslagen wordt. Jongeren mochten het zelf ook proberen. Er was gelegenheid voor beachvolleybal. Lekker duiken in het zand! De kleine kinderen konden van de ballonnenman een leuk hondje of konijntje krijgen. Of een aapje, dat op je schouder zit....

Wezeper Henk Scholten deed mee aan de wedstrijd palingroken. Henk is hoefsmid. Hij had zijn eigen rook'ton' gesmeed. Een grappig ding met 4 kleine schoorsteenpijpjes erop. Er konden alleen niet zoveel palingen in.

Voor hoogvliegers was er een helikopter beschikbaar. Is ook leuk. Je eigen dorp vanuit de lucht bekijken. Menigeen maakte van de gelegenheid gebruik.

Verder konden kinderen zich laten schminken, waren er optredens van Aukje Fijn en de Muderssingers, was er een klimtoren en live muziek op de terrasjes. Kortom een heerlijke middag Oldebroek.net

Klik op onderstaande link voor een fotoreportage.
http://picasaweb.google.nl/vrijoldebroe ... Oldebroek#

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie