Heuvelruiters zeer succesvol op verschillende wedstrijden.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9395
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Heuvelruiters zeer succesvol op verschillende wedstrijden.

Bericht door Redactie » ma sep 13, 2010 12:32

Heuvelruiters zeer succesvol op verschillende wedstrijden

Afgelopen weekend werden er op verschillende plaatsen wedstrijden verreden. Zowel indoor als outdoor konden de ruiters en amazones meedoen aan dressuur en springwedstrijden. In Kampen was er de 1e indoor wedstrijd van dit seizoen. Vanaf 1 september mag er weer indoor gestart worden. Marieta Uitslag nam haar 4 jarige springpaard mee naar Kampen met als doel om hem eens op een ander terrein te rijden. Barolo is altijd heel erg vrolijk en bokt er graag op los. Hij gedroeg zich voorbeeldig en zo goed zelfs dat ze in de B dressuur een 1e plek behaalden met 199 punten.
In Den Nul konden zowel de pony's als de paarden starten. Op zaterdag was het de beurt aan de pony's. Manon Bastiaan deed met haar pony Turfhorst Prescilla mee in het B springen en werd hierin een keer 1e en 4e. Op zondag was het de beurt aan de paarden. Voor Henrike Fijn was het een topdag. Eerst wist ze met haar paard Wendy 2e te worden in het B springen met 50,5 punten voor de wijze van rijden en een keer 7e in de L, dit ging op snelheid. Met ZIdane werden ze 2 keer 1e in de L2 dressuur met 194 en 192 punten.
Voor Hennie van de Werfhorst was het dit weekend spannend. Ze kwam voor de allereerste keer met haar nieuwe paard, Zeppelin op concours. En dit ging direct al heel goed. In de B dressuur werden ze 2e en 4e met 185 en 173 punten, een goed debuut voor beide. Evelien van Beek deed ook mee in Den Nul. Samen met haar paard Alert kwamen ze uit in de klasse M1 en werden een keer 1e en 2e met 195 en 194 punten. Tenslotte kon er in Lelystad ook nog dressuur worden gereden. Marion van Hooren deed mee met haar mooie Benanta in de klasse B en werd hierin 2e met 194 punten.

Kijk ook eens op http://www.deheuvelruiters.com/
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie