Kringkampioenen bij NVR/PCO.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9548
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Kringkampioenen bij NVR/PCO.

Bericht door Redactie »

Kringkampioenen bij NVR/PCO

Het was een druk maar succesvol weekend voor de paardensport, op verschillende wedstrijden werden goede resultaten geboekt.
In Wezep werd de 3e en laatste selectie verreden voor de springpaarden. Kirsten van den Berg deed goede zaken in de klasse B en werd Kringkampioen met Unlimited en Reservekampioen met Bohemian Rapsody, beide zijn dan ook geselecteerd voor de Regiokampioenschappen maar reglementair mag er maar 1 paard gestart worden en heeft Kirsten gekozen voor Unlimited. Henk van den Berg wist Collin naar de 4e prijs te rijden in de klasse B. Jan Boeve wist met Wanda net niet in de prijzen te rijden in de klasse L maar mocht door vorige resultatien wel een startbewijs in ontvangst nemen voor de Regiokampioenschappen.
In Hierden werd er dressuur gereden door de paarden, Lindy Rook kwam aan start in de Z2 en wist deze rubriek met Winston met 222 ptn op haar naam te schrijven, met Tyrona werd ze 4e met 216 ptn. Ook was de overwinning in de L1 voor Lindy, dit keer met Bostella met 198 ptn en met Boss pakte zij de 3e prijs met 194 ptn in de L2.
Voor de pony dressuur was er de 3e en laatste selectie in Hulshorst, Rosan van de Goor reed Ferry naar de 1e prijs in de B cat.B en zij werden Kringkampioen waardoor zij aan start mogen komen tijdens de Regiokampioenschappen. Kristel van Norel pakte met Balou de 4e prijs met 190 ptn in de B cat E en ontving ook een startbewijs voor de Regiokampioenschappen. Annelise Boeve werd met Whiskey Kringkampioen in de M1/M2 cat. C en gekwalificeerd voor de Regiokampioenschappen, met Sundancer is zij tevens geselecteerd in de L1 cat D.
Noah van Unen presteert bijzonder in het ponyspringen, zij wist zich met maarliefst 3 pony's te kwalificeren voor de Regiokampioenschappen, met met Miss Dexter in de klasse B-D, met Venery in de L-D en met Armani-Z in de M-D. Tijdens de Sallandse Ruiterdagen was Noah zeer succesvol en wist zich met Vennery en Miss Dexter voor de finale te plaatsen waar in ze met Vennery 10e werd en met Miss Dexter 4e.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie