ETNA keukenapparatuur reikt vakantie uit bij Veldkamp!

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

ETNA keukenapparatuur reikt vakantie uit bij Veldkamp!

Bericht door Redactie »

ETNA keukenapparatuur reikt vakantie uit bij Veldkamp Witgoed!

Oldebroek, 15 september 2011 – In samenwerking met Veldkamp Witgoed reikte namens ETNA Dhr. Rick Jonkman afgelopen woensdag een luxe Roompot vakantie uit aan de Familie Polinder uit ‘t Harde. De prijs werd uitgereikt in het kader van het 155-jarige bestaan van ETNA.


Afbeelding

Enthousiaste dealer
Ook Veldkamp Witgoed zelf deed nog een duit in het zakje door de twee jongsten van de familie een op afstand bestuurbare auto’s cadeau te doen. Ook zij namen het cadeau dankbaar in ontvangst.

Landelijke jubileumactie
De Roompot vakantie was één van de hoofdprijzen binnen de 155-jarige jubileumactie. Iedereen die tijdens de actieperiode een apparaat van ETNA aanschaft en deze op de speciale actiewebsite http://www.155jaaretna.nl registreert, dingt mee naar een van de mooie prijzen zoals de superhoofdprijs, een gloednieuwe KIA Picanto! Het registreren van aangeschafte apparaten kan nog tot en met december 2011.

Nederlands A-merk
De jarige fabrikant is al 155 jaar een begrip in de Nederlandse keuken. Het A-merk biedt naast inbouwapparatuur ook een complete range vrijstaande keukenapparatuur. Van kookplaten, fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten, (combi)magnetrons, (stoom)ovens en vaatwassers. ETNA kenmerkt zich met slimme, functionele en kwalitatieve keukenapparatuur in het lagere prijssegment. ETNA brengt hierdoor kwaliteit binnen handbereik van een brede groep consumenten.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie