College voert A.B.O. initiatieven uit.

Gemeenteraadsverkiezingen 2014
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9576
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

College voert A.B.O. initiatieven uit.

Bericht door Redactie »

College voert A.B.O. initiatieven uit.

Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Oldebroek gaat de komende jaren een viertal ABO initiatieven uitvoeren in de kern Hattemerbroek.


Bewoners van Hattemerbroek en vooral de aanwonenden van Middeldijk ondervinden al jaren overlast van het (vracht)verkeer door de kern van Hattemerbroek en over de Middeldijk met als bestemming de afvalverwerking van de firma van Werven. Hier lijkt nu een einde aan te komen.

Twee jaar geleden werd door de toenmalige wethouder en haar ambtenaar het buurt en ABO initiatief om deze overlast in te dammen door het realisering van een ontsluiting naar de Duurzaamheidsweg afgeschoten als niet wenselijk Nu is het college teruggekomen op dat besluit en heeft toegezegd de gewenste ontsluiting toch te realiseren. Tevens pakt het college het ABO initiatief op om onderzoek te doen naar de mogelijkheden de Zuiderzeestraatweg in de kern Hattemerbroek auto luw te maken.

In het dorpsgesprek zegde het college ook toe dat zij de mogelijkheden van woningbouw in de kern Hattemerbroek gaan onderzoeken en dat de inwoners meer en daadwerkelijk betrokken gaan worden bij de initiatieven rond het windmolenpark nabij Hattemerbroek.

De ABO is verheugd dat ook deze lang gekoesterde wens van de ABO nu opgepakt gaat worden.

Lees ook het persbericht van het college
Link toegevoegd door redactie Oldebroek.net
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Gebruikersavatar
Barry
Berichten: 344
Lid geworden op: di okt 23, 2007 11:54
Locatie: Wezep

Re: College voert A.B.O. initiatieven uit.

Bericht door Barry »

Nu nog de Duurzaamheidsweg en Rondweg verbreden, die rare scherpe bocht uit de Duurzaamheidsweg halen en de Voskuilerdijk&Middeldijk kruisingen aanpassen. Dan zijn we waar we wezen moeten.

Plaats reactie