OWIOS vergeet zichzelf te belonen.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9660
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

OWIOS vergeet zichzelf te belonen.

Bericht door Redactie »

OWIOS is er zaterdagmiddag niet in geslaagd het nieuwe jaar goed te beginnen. In de thuiswedstrijd tegen het hoog geplaatste Enter Vooruit, werd een 1-2 nederlaag geleden.

OWIOS speelde eigenlijk een goede wedstrijd, had het initiatief, maar werd in het eerste half uur meerdere malen verrast door snelle aanvallen van Enter Vooruit, waar vooral het rechter verdedigingsblok grote problemen had.

De eerste kansen waren voor OWIOS, eerst was Balk net te laat nop een diepe bal en even later kwam Hendrik Uitslag net te laat om een mooie voorzet van Cornel Balk binnen te werken. Verdedigend was OWIOS enkele malen slordig maar de goed keepende Jacko van Olst was attent. Nadat aan de andere kant doelman Nijhof geluk had dat een schot van Hendrik Uitslag niet via een pollentje in het doel verdween, sloeg Enter Vooruit plotseling toe. Een snelle counter in de 21e min over links bracht de bal bij Kevin Peppels die beheerst scoorde: 0-1. 3minuten later kon dezelfde Peppels weer via een aanval over links geheel vrijstaand de 0-2 aan tekenen. Trainer Westerhuis greep in en bracht de in de selectie terug gekeerde Dennis de Boer, die rechtsback ging spelen. Arjan Boon verhuisde naar links voor Arjan Vorselman. OWIOS bleef leuk voetballen, en had vlak voor rust de aansluitings treffer moeten scoren, maar Mike Bastiaan stuitte van dichtbij op doelman Nijhof.

Na de rust probeerde OWIOS van alles, maar creëerde aanvankelijk weinig. Enter Vooruit werd niet meer gevaarlijk, en het wachten was op het moment dat de vlam in de pan zou slaan. Jonker kwam voor Patrick Bastiaan en OWIOS drong steeds meer aan. In de 73e min viel dan eindelijk de aansluitingstreffer. De wederom uitblinkende David Maat speelde Cornel Balk aan in het strafschopgebied, deze draaide zich goed vrij en scoorde prachtig: 1-2.

In het laatste kwartier poogde OWIOS uit alle macht de gelijkmaker te scoren, maar had niet echt het geluk mee. Toch viel deze treffer bijna in de 90e min. Cornel Balk schoot echter van 1 meter afstand de bal nog over het doel. Jammer van de nederlaag, maar het spel was hoopgevend met de belangrijke wedstrijden tegen achtereenvolgens Be Quick’28 en IJVV voor de boeg. Volgende week dus de uitwedstrijd in Zwolle tegen Be Quick’28. Aanvang 14.30 uur.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie