CDA op bezoek in de Wezeper Veste!

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

CDA op bezoek in de Wezeper Veste!

Bericht door Redactie »

Bron persbericht CDA
Lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezing voor het CDA is Wilco van der Horst. Hij is in het kader van ‘CDA geeft ruimte’ op bezoek gegaan bij de Wezeper Veste.

Afbeelding

Jan Bredewout, initiatiefnemer van het idee “Omzien naar elkaar”, legt uit hoe het is begonnen. Met het scheiden van Wonen en Zorg moeten mensen tegenwoordig zelf hun ‘3e helft’ organiseren. Daarom ontstond het idee voor de Wezeper Veste. Het plan is bedoeld voor actieve en fitte mensen die graag de privacy willen van een eigen woning en tuin, maar daarnaast behoefte hebben aan een gemeenschappelijke tuin en een hobbyschuur. Het concept is eigenlijk een nieuwe versie van het Middeleeuwse hofje, maar dan met alle privacy en comfort van deze tijd. En wat misschien nog belangrijker is, in dit concept woont u met gelijkgestemde mensen. Het is nadrukkelijk geen woongroep, daarvoor wordt de privacy te belangrijk gevonden, maar men houdt wel een oogje in het zeil bij elkaar. Tevens zijn er veel mogelijkheden voor gezamenlijke activiteiten voor hen die dat willen. De woningen zijn energieneutraal, uiterst comfortabel, levensloopbestendig, ruim en inclusief een garage.

CDA Oldebroek heeft graag politiek meegewerkt aan de totstandkoming van dit project. We geven ruimte aan de bouw van woningen voor senioren, nu en in de toekomst!
Afbeelding
CDA_Wezeper_veste4 by Foto CDA Oldebroek, on Flickr
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie