D Team Majofique Kampioen

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10158
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

D Team Majofique Kampioen

Bericht door Redactie »

D Team Majofique Kampioen

WEZEP – Afgelopen zaterdag deden het A en D Team van majorettevereniging Majofique Wezep mee aan de Bondskampioenschappen van de CBSD.

In de jeugd 1 divisie moest het D Team het opnemen tegen Beatrix uit Whije. Bij de prijsuitreiking werd duidelijk dat de meiden met kop en schouders beter waren. Beatrix behaalde net aan 78 punten terwijl de meiden uit Wezep dik 80 punten behaalden. Door dit resultaat werden zij de Kampioen en mochten ze op het hoogste schavot staan. Voor deze jonge meiden uit Wezep was dit een hele ervaring.

Kijk voor meer foto's op http://www.majofique.nl
Afbeelding

Het A Team kwam uit in de 1e divisie. Samen met nog 5 andere teams moesten zij gaan uitmaken wie de Kampioen zou worden in hun divisie. De concurrentie was heel zwaar voor de meiden. Met 81,63 punten behaalden zij wel een eerste prijs maar werden zij helaas 5e in het klassement. Het lag trouwens allemaal heel dicht bij elkaar want tussen de nummer 2 en 5 zat nog een 1 punt verschil.

Zaterdag 11 november gaat het trio van Majofique bestaande uit Eshter Vlieger, Sandra Eijbrink en Willeke van Olst naar de Bondskampioenschappen voor solisten. Het trio zal dan uitkomen in de 2e divisie.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie