Nieuwe winkel Veldkamp Witgoed geopend

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Nieuwe winkel Veldkamp Witgoed geopend

Bericht door Redactie »

Nieuwe winkel Veldkamp Witgoed geopend

Oldebroek 27 november – Een oldtimer pruttelt over de zuiderzeestraatweg richting Wezep, draait om en stopt voor de nieuwe winkel van Veldkamp Witgoed. Anne-Marije de kleindochter van Gerrit Veldkamp stapt uit de auto. Overweldigd door de vele toeschouwers zoekt Anne-Marije een veilig plekje bij haar moeder. Na enkele troostende woorden brengt ze de sleutel van de winkel naar de deur en geeft deze aan de verkoopdirecteur van Siemens Nederland dhr Marc Asbeek Brusse. Deze opent de winkel.


Afbeelding
Dhr. Marc Asbeek Brusse, opa Gerrit Veldkamp en Anne-Marije. Klik hier om meer foto's te bekijken.

Schuur
Wat begon vanuit de schuur bij het huis in Oosterwolde van Gerrit Veldkamp, is na enkele verhuizingen uitgegroeid tot een ruime witgoedwinkel op een mooie locatie aan de zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Ook hoeft hoeft Gerrit de zaak niet alleen te doen, zijn zoon Henk is zijn compagnon geworden.
Dhr Asbeek Brusse vertelt dat er meer winkels gesloten worden dan geopend. Hij vindt het erg leuk dat er naast grote winkelketens toch ook lokale ondernemers, met vakwinkels, bestaan en groeien. Deze vakwinkels mogen de “extra klasse” van Siemens leveren. Deze “extra klasse” is niet bij de grote ketens te koop.

Malle Pietje
Staat als titel boven een alinea op de website van Veldkamp Witgoed. Een winkel vol dozen en op elkaar gestapelde apparaten. Echt geen voorbeeld toonzaal. Dat is dus niet veranderd, met in gebruik name van de nieuwe winkel. Buiten de feestelijke openingstijden om, veranderd er ook niets aan de openingstijden.
Voor meer informatie kijk op: http://www.veldkampwitgoed.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie