Clubkampioenen gehuldigd bij MSV NOV.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10111
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Clubkampioenen gehuldigd bij MSV NOV.

Bericht door Redactie »

Clubkampioenen gehuldigd bij MSV NOV.

Op vrijdag 16 januari werd in een bomvolle kantine van MSV NOV de jaarlijkse feestavond gehouden. Veel rijders uit de gemeente Oldebroek wisten in 2008 prima resultaten te leveren en werden door de bestuurleden van de motorsportvereniging uit Heerde in het zonnetje gezet.


Zo werd Mitchel van de Essenburg tweede in de 50cc mini klasse en kreeg zijn welverdiende beker en een bos bloemen mee naar huis. Michael Leusink pakte de clubtitel in de 65cc kleine wielen B klasse en legde Frank Bosch beslag op de tweede plaats in dezelfde categorie.

Afbeelding

In de 65cc grote wielen A klasse wist Ruben Kroon clubkampioen te worden, en wist teamgenoot Mitch van Essen dit te realiseren bij de 85cc Kleine wielen A klasse. Het werd dus dubbel feest voor de beide I.C Cars Wezep piloten.

Gert Deurink wist als tweede te eindigen in het eindklassement bij de veteranen klasse, terwijl zoon Gerwin Deurink in de MX2 B klasse verrassend als tweede plaats mocht nemen op het podium.

Remco Doornwaard was niet te kloppen in de MX1 A klasse en kreeg zijn wel verdiende hoofdprijs.

Jerry Klaaysen die inmiddels 52 jaar oud is stuurde ook in 2008 met de beste A rijders mee in de MX1 klasse en werd door steeds maar weer punten te schoren knap tweede. Gerard van Rijssen die een stuk jonger is als Klaaysen liet van zich spreken in de veteranen klasse, hij werd namelijk tweede.

Op www.eenmixvan.nl.nu kunt u een audio fragment beluisteren met van Rijssen en Jerry die beiden kort vertellen over hun passie en de verschillende tussen A rijder of veteraan zijn. Voor alles foto’s van deze feestavond kijk dan op www.rubenkroon.nl

Door: Evert van ‘t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie