Partijen presenteren zich "ook" via OldebroekKiest.nl

Gemeenteraadsverkiezingen 16 maart 2022
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9876
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Partijen presenteren zich "ook" via OldebroekKiest.nl

Bericht door Redactie »

Naast de aandacht die uw eigen redactie van Oldebroek.net aan de verkiezingen besteed, is er ook een initiatief van de gemeente, Loco en Veluwe Koerier die de gemeenteraadsverkiezingen onder uw aandacht brengen.
Partijen presenteren zich via OldebroekKiest.nl
Bron Locourant dinsdag 28 december 2021 12:00

OLDEBROEK - De gemeente Oldebroek, LOCO Media Groep en Veluwe Koerier slaan de handen ineen richting de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Ze komen gezamenlijk met de website OldebroekKiest.nl die vanaf medio januari online is.

Het is een platform waar iedere politieke partij in de gemeente Oldebroek zich voor de gemeenteraadsverkiezingen (maandag 14 tot en met woensdag 16 maart) kan presenteren. Zo zijn de verschillende partijprogramma's er binnenkort te vinden. Het initiatief is in het leven geroepen om inwoners zo goed mogelijk te informeren.

Via het platform kunnen inwoners vragen en/of video's inzenden om iets aan de kaak te stellen. Dit kan gaan over bijvoorbeeld woningbouw, maar ook over pakweg het speeltuintje om de hoek of (andere) gemeentelijke voorzieningen. Burgemeester Tanja Haseloop, Gerrit Jan Veldhoen (LOCO Media Groep) en Dave van de Streek (Veluwe Koerier) tekenden de samenwerkingsovereenkomst met betrekking tot OldebroekKiest.nl

De initiatiefnemers van OldebroekKiest.nl komen ook met een verkiezingsavond in de week voor de gemeenteraadsverkiezingen. Of dit fysiek of online gaat plaatsvinden, hangt af van de coronamaatregelen. De verkiezingsavond wordt via LOCO TV en radio live uitgezonden. Daarnaast komt er een verslag in Veluwe Koerier te staan. Burgemeester Haseloop: "Verkiezingen zijn altijd spannend. Het is het startpunt van onze democratie. Dat is bijzonder waardevol en dat moeten we koesteren."
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9876
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Re: Partijen presenteren zich "ook" via OldebroekKiest.nl

Bericht door Redactie »

Oldebroekkiest elke donderdag op LOCOFM en LOCOTV

Op 16 maart 2022 is ook in de gemeente Oldebroek gemeenteraadsverkiezing.
Gemeente Oldebroek, Veluwe Koerier en Loco Media Groep zijn een samenwerking aangegaan om vanaf nu elke week de inwoners van de gemeente Oldebroek te informeren over de verkiezingen en de partijen die meedoen.
Elke dinsdag een pagina vol nieuws in de Veluwe Koerier, elke donderdagmiddag van 5 tot 6 uur op LOCOFM en op LOCOTV in de weekoverzichten.
Volg het nieuws via www.oldebroekkiest.nl zodat u op 16 maart een juiste keuze kunt maken.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie