Pagina 1 van 1

Ontspanning en plezier tijdens het open zwemuur speciaal voor vrouwen in zwembad de veldkamp

Geplaatst: do jun 06, 2024 21:34
door Redactie
Ontspanning en plezier tijdens het open zwemuur speciaal voor vrouwen in Zwembad De Veldkamp

Wezep – Zwembad De Veldkamp is verheugd om een uniek en exclusief zwemuurtje aan te kondigen, speciaal gereserveerd voor vrouwen. Op maandag 24 juni van 10.30 uur tot 11.30 uur openen zij de deuren voor een ontspannen en plezierige zwemervaring waar vrouwen zich volledig op hun gemak kunnen voelen.

Tijdens dit speciale zwemuur is het zwembad uitsluitend toegankelijk voor vrouwen, wat een veilige en comfortabele omgeving biedt voor iedereen die graag zwemt zonder zich zorgen te maken over hun privacy. Dit is de perfecte gelegenheid om te genieten van een verfrissende duik, deel te nemen aan wateractiviteiten of gewoon te ontspannen aan de rand van het zwembad of in het bubbelbad.

Wat kunt u verwachten:
  • Exclusief voor vrouwen: Gedurende dit uur zijn er alleen vrouwen aanwezig, zowel zwemmers als medewerkers.
  • Speciaal tarief: Geniet van dit speciale zwemuurtje tegen een gereduceerd tarief.
  • Comfortabele omgeving: Een veilige en respectvolle omgeving waar u zich volledig op uw gemak kunt voelen.
  • Professionele begeleiding: Onze vrouwelijke instructeurs staan klaar om u te assisteren en uw zwemervaring zo aangenaam mogelijk te maken.
Wij moedigen vrouwen van alle leeftijden aan om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid. Of u nu een doorgewinterde zwemmer bent of gewoon wilt genieten van het water, dit uur is speciaal voor u

Praktische Informatie:
  • Datum: Maandag 24 juni 2024
  • Tijd: 10.30 uur tot 11.30 uur
  • Locatie: Zwembad De Veldkamp, Wezep
  • Toegang: Speciaal tarief, tickets verkrijgbaar aan de balie
Mis deze kans niet om te genieten van een exclusief zwemuurtje speciaal voor vrouwen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Zwembad De Veldkamp voor een verfrissende en ontspannen ervaring.