Doe mee met de scootmobieltochten in Wezep

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10215
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Doe mee met de scootmobieltochten in Wezep

Bericht door Redactie »

Wezep – Na het succes van vier scootmobieltochten in juni met tien enthousiaste deelnemers, zet Goed Bezig Oldebroek deze activiteit voort met drie nieuwe tochten. De data om in uw agenda te markeren zijn: 11 juli, 29 augustus en 26 september.

Elke tocht begint met een kop koffie of thee om 14.45 uur in Dorpshuis De Brinkhof in Wezep. Dit is het perfecte moment om alvast kennis te maken met de andere deelnemers en de begeleiders. Om 15.00 uur vertrekken we voor een route van ongeveer 10 kilometer. De tocht staat onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach van Goed Bezig Oldebroek.

Genieten en gezelligheid!
Het doel van deze scootmobieltochten is om er op aan te gaan en in contact te komen met anderen, maar ook om te genieten van de prachtige omgeving die Wezep te bieden heeft. Gezelligheid en plezier staan hierbij voorop. De kosten voor deelname zijn 2 euro per keer, wat inclusief de koffie of thee vooraf is.

Vrijwilliger worden?
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om te helpen bij deze scootmobieltochten. Vrijwilligers kunnen helpen met het bedenken van routes, meefietsen met de tocht en het maken van een kletspraatje met de deelnemers. Uw hulp wordt zeer gewaardeerd en draagt bij aan het succes van deze activiteiten.

Aanmelden
Wilt u meedoen of zich aanmelden als vrijwilliger? Aanmelden kan bij Laura Daanen via e-mail (LDaanen@oldebroek.nl) of telefonisch op 06 57 62 98 59.

Mis deze kans niet om samen met anderen de omgeving van Wezep te ontdekken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Dorpshuis De Brinkhof voor een gezellige en actieve middag!

Praktische Informatie:

Data: Donderdag 11 juli, 29 augustus, 26 september
Locatie: Dorpshuis De Brinkhof, Wezep
Tijd: 14.45 uur koffie, 15.00 uur vertrek
Kosten: 2 euro per keer
Aanmelden bij: Laura Daanen (LDaanen@oldebroek.nl of 06 57 62 98 59)

Zorg ervoor dat u zich tijdig aanmeldt. Bent u één van de datums verhinderd? Geen probleem, u kunt altijd aansluiten bij de andere data. Tot ziens bij de scootmobieltocht!

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie